Aktivnosti na Lopudu

Poklonici smo koncepta Lopuda kao rajskog otoka za bjegove od naporne svakodnevice.
Kako biste lakše pronašli svoj mir, savjetujemo Vam uživanje neke od aktivnosti koje Lopud nudi.

tripadvisorfacebook

instagramKorisni linkovi:

Trajekt Jadrolinija

TZ Dubrovnik

TZ Dubrovnik Neretva

Ljetne igre
Kontakti:

+385 91 322 0126
contact@lavilla.com.hr
Iva Kuljevana 33
20222 Lopud
Dubrovnik, Croatia

Hodanje

Poklonici trčanja i šetnji u prirodi na Lopudu će otkriti pravo carstvo pješačkih staza i lijepih pejsaža.

Bicikliranje

Ako volite onaj osjećaj vožnje nizbrdo... vjetar u kosi... bube u zubima... No ozbiljno, vožnja biciklom kroz netaknutu prirodu otoka zaista je nešto posebno.

Kajak i Kanu

Na svijetu postoji samo nekoliko destinacija gdje ljubitelji kajaka mogu uživati u ljepoti krajolika u kombinaciji sa bogatim, a bezopasnim podmorskih životom, a sve to usred produhovljenih životnih tradicija otočke kulture.

Brdski biciklizam

...

Plivanje

Takva zabava ne smije se zaboraviti! Plivati u Jadranu jedinstven je doživljaj, zbog topline i čistoće mora - koje postaju sve veća rijetkost u modernom svijetu!

Ronjenje

Podmorje možete istraživati kraj mula odmah ispred La Ville ili se na takvu aktivnost možete odvažiti prilikom izleta na Šunj. A ako biste radije uživali u privatnosti i romatničnom okruženju -male plaže skrivene su posvuda!

Boćanje

U našem stražnjem vrtu pokraj renesansne ruševine nalazi se teren za boče. Za vrijeme rimskog carstva, ova se igra proširila Mediteranom i postala bitan društveni faktor kulture priobalnog pojasa, uključujući i Lopud. Potrebnu opremu, pravila igre te poneki savjet, možete dobiti od Mischela i Dobrile na recepciji. Jer - najbolji način za upoznati lokalnu kulturu je raditi ono što mještani rade!