Sobe - Standard ili Superior?

Centralno smještena na renesansnoj rivi, okrenuta prema obali i susjednim otocima - La Villa Lopud utočište je za bijeg od svakodnevnice!
To je mjesto jedinstvenih idiličnih dilema: odmarati se na plaži ispred ulaznih vrata ili pak uživati u mirisima prirode botaničkog vrta neposredno iza stražnjeg izlaza? Ovakve i slične nedoumice normalne su za Lopud, oazu iskonskog mira netaknutu automobilskom vrevom grada - cijeli otok je pješacka zona.

La Villa je renesansno zdanje iz šesnaestog stoljeća, premda je sadašnji oblik zadobila 1862. godine. Sama zgrada renovirana je 80-ih godina prošlog stoljeća, a tijekom 2004. interijeri La Ville ponovo su osmišljeni, dodajuci dašak suvremenog medu kamene zidove, stvorivši blag, jedinstven i umjereno moderan prostor.
Tradicija ugostiteljstva La Ville sada ponovo živi, a zbog intimnog ugođaja i rastuće popularnosti preporučljivo je rezervirati sobe unaprijed. Za manje grupe uvijek postoji i mogućnost najma cijelog objekta, kako bi se osigurala potpuna privatnost i nepodijeljena pažnja osoblja.

Bilo da kroz prozor gledate plavetnilo mora ili pak razgranatu krošnju magnolije u našem privatnom vrtu iza kuće, svaka od klimatiziranih soba u La Villi ponudit će Vam jedinstven ugođaj prilagođen individualnim željama i potrebama.

Lopud Restaurant Lavilla

LaVilla Lopud

Lopud Restaurant Lavilla

Soba za goste

Lopud Restaurant Lavilla

Pogled na more

Standard sobe

Naše standardne sobe mnogo su više nego što govori sam naziv! S pogledom na privatni vrt La Ville, ove sobe nude iste pogodnosti kao i Superior sobe. Njihova posebnost jest prirodna sjena gorostasne magnolije te mir sačuvan od zvukova živahnog ljeta na obližnjim plažama - atmosfera idealna za čitanje, meditaciju i opuštanje.

Lopud Standard Room Lavilla

Roza soba

Lopud Standard Room Lavilla

Plava soba

Lopud Standard Room Lavilla

Žuta soba

Superior sobe

Prostrane sobe visokih stropova, sa francuskim prozorima kroz koje se provlače slapovi dnevne svjetlosti, prozračne su i tik ponad plaže.
S pogledom na lopudsku rivu, otok Šipan i more, u ovim sobama zvuk valova uspavljuje i budi naše goste.

Posebnost Plave sobe jest privatna terasa, gdje se možete skrivećki opustiti u ležaljkama od tikovine ili se pak ugodno družiti u hladovini pergole opletene vinovom lozom.
Narančasta soba ima terasu u vrtu i najtiša je soba u vili.
Crvena soba nadmašuje ostale svojom veličinom i namještajem. Sama soba uživa spokoj povijesne bašte, dok prostrana kupaona gleda na stari grad i čarobni Franjevački samostan preko puta zaljeva.
Zelena soba ima prekrasan pogled na more kroz tri velika prozora. Sadrži i dodatni kauč/ležaj.

Lopud Superior Room Lavilla

Plava soba

Lopud Superior Room Lavilla

Narančasta soba

Lopud Superior Room Lavilla

Crvena soba

Lopud Superior Room Lavilla

Zelena soba

Lopud Superior Room Lavilla

Toalet

Lopud Superior Room Lavilla

Toalet

SALON

Salon u prizemlju dizajniran je kao dnevni boravak, a možete:

  • slušati glazbu
  • susresti druge goste
  • uživati u knjigama iz naše knjižnice

  • Naše sobe nemaju telefona, ni televizije!